Student Business Ontwikkeling

Waarom zoeken wij jou?

Elka Pieterman is actief in de nichemarkt van accessoires en heeft een zeer uitgebreid assortiment. Denk maar aan multimedia-accessoires, verlichting, inktpatronen, stofzuigerzakken, batterijen en nog zo veel meer. Om onze business ontwikkeling verder te stimuleren zoeken wij een enthousiaste student die graag met ons de uitdaging aangaat om voor een bepaald merk nieuwe doelgroepen in kaart te brengen en ook actief te benaderen.

Een dag als Student New Business:

Als eerste werk ga je actief opzoek naar adressen van potentiële afnemers voor dit merk. Je brengt het doelpubliek in kaart. Tijdens een meeting om 10u presenteer je je aanpak en tactiek met de manager/directie en probeer je zo helder mogelijk je doelen te verwoorden. Nog net voor de middag spring jij je auto in en gaat op bezoek bij deze potentiële afnemers. Na enkele veelbelovende gesprekken keer je terug naar kantoor en maak je een verslag op van je dag. Dit is een goeie basis om de volgende keer weer mee verder te gaan.

 

Wie ben jij?

• Proficiat! Je bent student met een secundair diploma op zak en je hebt je gestort op je volgende intellectuele uitdaging op de Hogeschool of Universiteit.
• Je wilt graag wat extra bijverdienen en dit in job die een echte aanvulling is op je CV.
• “You don’t take NO for an answer” – jij vindt plezier in het zoeken en winnen van klanten met ons merk. Een “nee” gekregen? Hop naar de volgende!
• “Initiatief” & “outside the box thinking” is your middle name.
• Je hebt een eigen wagen om in huis te vallen bij potentiële klanten.

Wat biedt de wereld van Elka Pieterman je?

• Je komt terecht in een ambitieuze, internationale onderneming, waar jij de kans krijgt ervaring op te doen.
• Met een goede begeleiding zorgen wij dat jouw talenten verder ontwikkelen.
• Idealiter kun je je minimaal 1 tot 2 dagen per week vrij maken. Naargelang je lessenrooster kan dit flexibel ingedeeld worden in overleg met je verantwoordelijke.
• Als jij je thuis voelt in een dynamische en vlotte werkomgeving, ben je bij ons op de juiste plek. Wij geloven heel sterk in de talenten van onze medewerkers bij de ontwikkeling van onze onderneming.

Ja, ik wil!

Dan ontvangen we graag je motivatie en je CV met foto. Deze kun je mailen naar sollicitaties@elkapieterman.be. Wil je meer informatie? Bel ons en vraag naar Paul Messing op het nummer 03 326 32 40.