Neem contact op

Persoonlijk contact komt bij ons op de eerste plaats. Onze enthousiaste en gedreven medewerkers staan daarom altijd voor u klaar. Dankzij onze webshop, e-mail en fax kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw orders aan ons doorgeven. Om u extra van dienst te kunnen zijn, staan onze Customer Service medewerkers tijdens de kantooruren voor u klaar om uw vragen te beantwoorden via telefoon en mail.

Bel  03/326 32 40 (maandag t/m donderdag van 8:30 - 18:00 uur, vrijdag van 8:30 - 16:00 uur)
Mail naar sales@elkapieterman.be

Elka Pieterman NV
Vosveld 14, 2110 Wijnegem

Wij ontwikkelen samen met u

In de winkel of online kunt u rekenen op onze accessoire specialisten. Zij adviseren en ondersteunen u bij het maken van assortimentskeuzes, denken met u mee. Ook als u al jaren met ons samenwerkt, geven wij actief ondersteuning en advies. Tijdens de periodieke bezoeken en contactmomenten van onze accessoire specialisten wordt altijd gekeken naar de beste oplossingen en eventuele aanpassingen voor uw winkel of online shop. Gedurende ons partnership staan wij aan uw zijde! Altijd een passende oplossing voor elke klant. Dat is wat wij als partner doen!

Partner worden

We verwelkomen u graag als nieuwe klant. Door klant te worden geniet u van de voordelen, acties en kennis & informatie die wij graag met u delen. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is ons registratieformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw registratie compleet te maken.