Stofzak voor uw Miele stofzuiger? Hét hoogwaardige alternatief: CleanBag Professional!

De Cleanbag Professional stofzakken zijn een hoogwaardig alternatief zijn voor F/J/M en G/N stofzuigerzakken. Shop ze bij uw stofzak leverancier: Elka Pieterman!

Door het verder aanscherpen van de selectieve distributie door Miele is het helaas niet meer mogelijk om originele Miele stofzuigerzakken bij ons te kopen. Daarom hebben we zelf twee nieuwe CleanBag Professional stofzuigerzakken ontwikkeld. Hét hoogwaardige alternatief voor originele stofzakken met 55% meer netto opbrengst dan het origineel!

 

 

 


Hét alternatief voor F/J/M & G/N stofzakken: CleanBag Professional

Dat de Cleanbag Professional stofzakken een hoogwaardig alternatief zijn voor originele stofzakken blijkt uit de hygiënische filtratie: een combinatie van 5 lagen zorgen voor een filtratiegraad van 99,9%. Ideaal voor mensen met een allergie! De hygiënische afsluiting van de stofzakken voorkomt dat de motor valse lucht zuigt waardoor het vermogen van de stofzuiger niet vermindert. Daarnaast voorkomt het de terugslag van stof in het stofzakcompartiment voor een langere levensduur van de stofzuiger.Optimale zuigkracht  met  CleanBag Professional stofzuigerzakken

Het opgezogen stof wordt geabsorbeerd, zonder dat de poriën verstopt raken, waardoor de zuigkracht van uw stofzuiger langer optimaal blijft en er dus meer stof in de zak opgezogen kan worden. Hierdoor gaat één zak langer mee en hoeft deze dus minder vaak te worden vervangen. De kwaliteit van de CleanBag Professional stofzuigerzakken is getest door het onafhankelijke testinstituut TÜV.

 


CleanBag stofzak kopen? Exclusief bij Elka Pieterman!

De CleanBag Professional stofzakken zijn een alternatief voor originele stofzakken en zijn exclusief verkrijgbaar bij Elka. Stofzuigerzakken kopen? Bedrijven kunnen daarvoor terecht in onze webshop. Heeft u nog geen webshop login? Vraag deze dan direct aan!

Bekijk alle nieuwsitems