Winkelinrichting

Elke winkel een eigen concept

Naast de levering van losse accessoires ondersteunen we u ook graag bij uw winkelinrichting. Altijd een concept dat op uw specifieke winkelsituatie is afgestemd. Op deze manier delen wij graag onze kennis en expertise op het gebied van accessoire verkoop. Als uw accessoire specialist selecteren wij voor u de beste producten met de hoogste omloopsnelheid en aantrekkelijkste marges. Voor de meest efficiënte presentatie wordt er aan vele aspecten gedacht. Voorop staat dat het overzichtelijk is voor uw klant, maar ook zorgt voor een efficiëntere werkwijze voor uzelf.

De concepten zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten met een snelle rotatie, ruimtebesparende verpakkingen en aantrekkelijke marges. Met onze winkelconcepten heeft u, net als 400 retailers die u voorgingen, altijd een up-to-date assortiment in uw winkel hangen. Daarnaast zijn ze toepasbaar in iedere winkelsituatie!

Onze winkelconcepten zorgen voor:

• Optimalisatie van uw opbrengst per m².
• Meer traffic en herhalingsaankopen.
• Een hoge servicegraad van u als retailer.
• Een aantrekkelijke look & feel.

Dit alles met het uiteindelijke doel u te ontzorgen en u de ondersteuning te bieden waar u dat wenst. Wilt u ook meer informatie over uw winkelinrichting? Neem dan contact met ons op.