Trots op de 6e BMC award op rij

maart 2016

Trots op de 6de BMC award op rij

Deloitte en ING hebben Elka Pieterman ook dit jaar weer tot Best Managed Company uitgeroepen. De afgelopen 6 jaar werd er steeds naar de toekomst gekeken en kwamen volgende thema’s aan bod:

                2010: Your best leg forward
                2011: Anticiperen op een veranderende wereld
                2012: Discover the power of the best
                2013: Is your comfort zone future-proof?
                2014: Innoverend ondernemen
                2015: Hoe flexible is uw businessmodel?

Deze thema’s tonen aan dat Elka Pieterman zich richt op de wereld van morgen. We blijven ontwikkelen om in te spelen op de snel wijzigende wereld. Onze sterkte ligt dan ook in ons aanpassingsvermogen en onze flexibiliteit.

Katrien Van den Branden, directeur Elka Pieterman B.V.B.A vertelt: “We zijn super trots dat we ons voor de 6de keer op rij Best Managed Company mogen noemen. Dit is zeker geen evidentie. Hier wordt elk jaar hard voor gewerkt met het ganse team. Dankzij de continue feedback die we krijgen via het BMC programma kunnen we ons iedere keer weer verder ontwikkelen. Het inspireert ons om de service naar onze klanten te blijven optimaliseren.”.

“We gaan de komende jaren dan ook vol vertrouwen tegemoet. Partnerships met onze klanten en leveranciers zijn voor ons cruciaal zodat we samen verder kunnen ontwikkelen. Sell in is één ding, maar wij vinden het belangrijk om de retailer ook te ondersteunen om de sell out van accessoires te verhogen en zo de accessoirebusiness een boost te geven. Ook in 2016 leggen we de lat weer hoog en staan er heel wat nieuwe ontwikkelingen op onze agenda.” besluit Katrien Van den Branden.

Bekijk alle nieuwsitems